U bevindt zich hier:

WEBINAR

Een aanbesteding intrekken  - mag dat?


Mag een aanbestedende dienst zomaar een aanbesteding intrekken? Welke voorwaarden gelden hierbij en waar moet je als aanbestedende dienst op letten?


Op dinsdag 1 juni organiseren Nevi en Corvers onder de vlag van InkoopJurisprudent het webinar 'Een aanbesteding intrekken - mag dat?' voor inkopers en juristen van aanbestedende diensten. 

Het komt regelmatig voor dat een aanbestedende dienst overweegt een aanbesteding in te trekken. Bijvoorbeeld omdat hij erachter komt dat hij de opdracht niet goed heeft uitgevraagd, of omdat de aanbesteding zelf gebreken blijkt te bevatten. Maar mag dit zomaar?

Het intrekken van een aanbesteding leidt vaak tot grote ergernis bij ondernemers, die meestal al veel tijd en moeite in het maken van een aanbieding hebben gestoken. Procedures bij de rechter kunnen het gevolg zijn. In het komende webinar zal – vanuit de verschenen jurisprudentie hierover - aandacht worden besteed aan veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Praktische informatie

Dit webinar is bedoeld voor en gericht op inkopers en juristen van aanbestedende diensten.
Deelname aan dit webinar is gratis voor abonnementhouders en proefabonnementhouders. Deze hebben per mail een speciale aanmeldlink ontvangen.

Deelname voor Nevi-leden die geen InkoopJurisprudent-abonnement hebben is € 25,- excl. BTW.  Deelname voor niet-Nevi-leden is € 75,- excl. BTW.
Aanmelden voor Nevi-leden en niet-Nevi-leden zonder een (proef)abonnement op InkoopJurisprudent kan via Nevi. 

Gratis en vrijblijvend Limited Proefabonnement en gratis deelnemen

Heeft u interesse in het gratis en geheel vrijblijvende Limited proefabonnement (dat automatisch stopt na 3 maanden)? Klik dan hier voor meer informatie: Limited Proefabonnement InkoopJurisprudent.

U kunt in dat geval gratis deelnemen aan het webinar. U kunt bij het aanmelden voor het proefabonnement meteen aangeven dat u graag aan het geplande webinar wilt deelnemen. 

Datum:

1 juni 2021

Tijd:

11 uur (tot ongeveer 12 uur)

Doelgroep:

Publieke sector / aanbestedende diensten*

Kosten:

Deelname aan dit webinar is gratis voor abonnementhouders en proefabonnementhouders.
Deze hebben via een mailing een eigen aanmeldlink ontvangen.

 

Deelname voor Nevi-leden die geen InkoopJurisprudent-abonnement hebben is € 25,- excl. BTW.

 

Deelname voor niet-Nevi-leden is € 75,- excl. BTW


* De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die niet tot de primaire doelgroep behoren deelname aan het webinar te weigeren