U bevindt zich hier:
  • Over ons

Voor en door inkoop- en aanbestedingsprofessionals


InkoopJurisprudent (voorheen Juris-Lecta) is ontwikkeld door Corvers Procurement Services en wordt aangeboden door Corvers Procurement Services in nauwe samenwerking met de Nevi.

Corvers heeft InkoopJurisprudent doorontwikkeld in samenwerking met een pilotgroep van professionals uit de inkooppraktijk, bestaande uit inkopers, projectmanagers en juridisch medewerkers van aanbestedende diensten die dagelijks of regelmatig met aanbestedingen te maken hebben.


Wie zijn wij?

Corvers Procurement Services is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van inkoop, aanbesteding en contracten. Corvers bestaat uit een team van gedreven juridische experts met tientallen jaren ervaring in het adviseren rond en begeleiden van aanbestedings- en inkooptrajecten. Het kantoor heeft toonaangevende klanten in Nederland en buitenland. Corvers ondersteunt haar klanten met juridisch onderzoek, advies en begeleiding rondom grote aanbestedings- en inkooptrajecten, zowel op beleidsmatig en strategisch niveau alsook in de praktische uitvoering. Meer informatie: www.corvers.nl

Nevi is het kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Gevoed door visies en inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector onderwijs en wetenschap bundelt en duidt Nevi alle facetten van procurement. Nevi deelt die diepgaande kennis: in haar van 7.000 professionals die elkaar inspireren en stimuleren. In doelgerichte opleidingen, trainingen en events voor iedereen die verder wil in het inkoopvak. En in innovatieve krachtenbundelingen met maatschappelijke en commerciële partners.
Zo brengt Nevi, gezamenlijk, procurement naar een hoger niveau.
Nevi. Procurement in perspectief. Meer informatie: www.nevi.nl.