U bevindt zich hier:
  • Contact
  • Gratis limited proefabonnement InkoopJurisprudent


Vraag het gratis limited-proefabonnement aan

 
Wij zijn  - net als onze huidige InkoopJurisprudent licentiehouders - overtuigd van de meerwaarde die onze tool voor uw inkooporganisatie kan hebben.

Bent u inkoper of jurist bij een aanbestedende dienst en wilt u graag eens ervaren of InkoopJurisprudent mogelijk iets voor uw organisatie is?
Vraag dan hieronder het gratis limited-proefabonnement aan.

Wat houdt het limited-proefabonnement in?

Met het limited-proefabonnement ontvangt u 3 maanden lang gratis een keer per maand één van de Practicals van de actuele maandeditie van Practicals. Daarnaast krijgt u via de toegestuurde index inzicht in alle vragen van de complete Practical-database die in de loop van de tijd zijn beantwoord.* U mag daaruit tijdens de proefperiode uit de index 5 vragen kiezen waarvan u de uitwerking van het antwoord in de vorm van de Practicals vervolgens toegestuurd krijgt. Ook mag u deelnemen aan een webinar tijdens de proefabonnement-periode. Het proefabonnement verplicht u tot niets en stopt automatisch na 3 maanden. 

Kortom, u profiteert van het volgende:

-    Ontvang 3 maanden lang gratis één keer per maand één Practical van de actuele
     maandeditie

-    Krijg inzicht in alle praktijkvragen uit de complete Practical-index*

-    Kies uit de complete Practical-index 5 Practicals om te ontvangen

-    Neem gratis deel aan 1 webinar tijdens het proefabonnement**
 

*  De practical-index geeft inzicht in alle praktijkvragen die vanaf de start van InkoopJurisprudent zijn beantwoord (bestaande uit inmiddels ruim 300 praktijkvragen). De index geeft geen inzicht in de daadwerkelijke uitwerking / beantwoording van de vragen. Tot de online Practical-database met de daadwerkelijke beantwoording van alle vragen in de Practicals heeft u slechts toegang na het afsluiten van een reguliere licentie.

** Er zijn minimaal 2 webinars per jaar. Indien er tijdens de looptijd van het proefabonnement geen live-webinar gepland staat, ontvangt u een link om een reeds gegeven webinar te bekijken.

Aanvraag gratis limited-proefabonnement InkoopJurisprudent


Uw gegevens:

*Verplichte velden

 

InkoopJurisprudent is ontwikkeld en bedoeld voor aanbestedende diensten. Wij behouden ons het recht voor de aanvraag voor een gratis proef-abonnement te weigeren indien de ontvangende partij naar onze mening niet tot de beoogde doelgroep behoort.