U bevindt zich hier:
  • Contact
  • Gratis limited proefabonnement InkoopJurisprudent


Vraag het gratis limited-proefabonnement aan

 
Wij zijn  - net als onze huidige InkoopJurisprudent licentiehouders - overtuigd van de meerwaarde die onze tool voor uw inkooporganisatie kan hebben.

Bent u inkoper of jurist bij een aanbestedende dienst en wilt u graag eens ervaren of InkoopJurisprudent mogelijk iets voor uw organisatie is?
Vraag dan hieronder het gratis limited-proefabonnement aan.

Wat houdt het limited-proefabonnement in?

Met het limited-proefabonnement ontvangt u 3 maanden lang gratis een keer per maand één van de Practicals van de actuele maandeditie van Practicals. Daarnaast krijgt u via de toegestuurde index inzicht in alle vragen van de complete Practical-database die in de loop van de tijd zijn beantwoord.* U mag daaruit tijdens de proefperiode uit de index 5 vragen kiezen waarvan u de uitwerking van het antwoord in de vorm van de Practicals vervolgens toegestuurd krijgt. Ook mag u deelnemen aan een webinar tijdens de proefabonnement-periode. Het proefabonnement verplicht u tot niets en stopt automatisch na 3 maanden. 

Kortom, u profiteert van het volgende:

-    Ontvang 3 maanden lang gratis één keer per maand één Practical van de actuele
     maandeditie

-    Krijg inzicht in alle praktijkvragen uit de complete Practical-index*

-    Kies uit de complete Practical-index 5 Practicals om te ontvangen

-    Neem gratis deel aan 1 webinar tijdens het proefabonnement**
 

*  De practical-index geeft inzicht in alle praktijkvragen die vanaf de start van InkoopJurisprudent zijn beantwoord (bestaande uit inmiddels ruim 300 praktijkvragen). De index geeft geen inzicht in de daadwerkelijke uitwerking / beantwoording van de vragen. Tot de online Practical-database met de daadwerkelijke beantwoording van alle vragen in de Practicals heeft u slechts toegang na het afsluiten van een reguliere licentie.

** Er zijn minimaal 2 webinars per jaar. Indien er tijdens de looptijd van het proefabonnement geen live-webinar gepland staat, ontvangt u een link om een reeds gegeven webinar te bekijken.

Aanvraag gratis limited-proefabonnement InkoopJurisprudent


Uw gegevens:

Aanmelding gratis webinar

Hierbij meld ik me graag meteen aan voor gratis deelname aan het webinar
'Heraanbesteden - wanneer mag het, wanneer niet? ' op 4 november 2021

*Verplichte velden

 

InkoopJurisprudent is ontwikkeld en bedoeld voor aanbestedende diensten.
Wij behouden ons het recht voor de aanvraag voor een gratis proefabonnement te weigeren indien de ontvangende partij naar onze mening niet tot de beoogde doelgroep behoort.