U bevindt zich hier:
  • Contact
  • Gratis limited proefabonnement InkoopJurisprudent


Vraag het gratis limited-proefabonnement aan

 
Wij zijn  - net als onze huidige InkoopJurisprudent licentiehouders - overtuigd van de meerwaarde die onze tool voor uw inkooporganisatie kan hebben.

Ben je inkoper of jurist bij een aanbestedende dienst en wil je graag eens ervaren of InkoopJurisprudent mogelijk iets voor jouw organisatie is?
Vraag dan hieronder het gratis limited-proefabonnement aan.

Wat houdt het limited-proefabonnement in?

Met het limited-proefabonnement ontvang je 3 maanden lang gratis een keer per maand één van de Practicals van de actuele maandeditie van Practicals. Daarnaast krijg je via de toegestuurde index inzicht in alle vragen van de complete Practical-database die in de loop van de tijd zijn beantwoord.* Vanuit de Practial-index kun je tijdens de proefperiode uit de index 5 vragen kiezen waarvan je de uitwerking van het antwoord in de vorm van de Practicals vervolgens toegestuurd krijgt. Ook mag je deelnemen aan een webinar tijdens de proefabonnement-periode. Het proefabonnement verplicht je tot niets en stopt automatisch na 3 maanden. 

Kortom, je profiteert van het volgende:

-    Ontvang 3 maanden lang gratis één keer per maand één Practical van de actuele
     maandeditie

-    Krijg inzicht in alle praktijkvragen uit de complete Practical-index*

-    Kies uit de complete Practical-index 5 Practicals om te ontvangen

-    Neem gratis deel aan 1 webinar tijdens het proefabonnement**
 

*  De practical-index geeft inzicht in alle praktijkvragen die vanaf de start van InkoopJurisprudent zijn beantwoord (bestaande uit inmiddels ruim 300 praktijkvragen). De index geeft geen inzicht in de daadwerkelijke uitwerking / beantwoording van de vragen. Tot de online Practical-database met de daadwerkelijke beantwoording van alle vragen in de Practicals heb je slechts toegang na het afsluiten van een reguliere licentie.

** Er zijn minimaal 2 webinars per jaar. Indien er tijdens de looptijd van het proefabonnement geen live-webinar gepland staat, kun je een keuze maken uit de reeds gegeven webinars waarvan een replay beschikbaar is en ontvang je een link om  het gekozen webinar alsnog te bekijken.

Aanvraag gratis limited-proefabonnement InkoopJurisprudent


Uw gegevens:

*Verplichte velden

 

InkoopJurisprudent is ontwikkeld en bedoeld voor aanbestedende diensten.
Wij behouden ons het recht voor de aanvraag voor een gratis proefabonnement te weigeren indien de ontvangende partij naar onze mening niet tot de beoogde doelgroep behoort.